Type and press Enter.

Kies Kaffekælder

Kære alle

Jeg er utrolig stolt og beæret over, at kunne løfte sløret for, at jeg er den nye indehaver af Kaffekælderen i Brogade i Køge.

Det er en stor drøm, som går i opfyldelse, og jeg glæder mig så meget til at slå dørene op og tage imod Jer alle sammen. Jeg vil både fortsætte med nogle af Susies velkendte specialiteter og samtidig lave mine egne nye. Jeg vil bestræbe mig efter, at levere det bedste bagværk og kaffe af den højeste kvalitet – akkurat ligesom I kender Kaffekælderen i forvejen.

De sidste tre år har jeg arbejdet på kontor, men interessen for at drive min egen café kommer ikke helt fra fremmede, da jeg altid har arbejdet meget hos mine forældre, som har Vallø Slotskro.

Jeg overtager caféen den 1. juni, men skal lige bruge lidt tid inden, jeg er klar til at åbne. Jeg forventer at åbningsdatoen bliver tirsdag den 15/6.

Det bliver rigtig spændende og jeg håber, at vi ses.

De bedste hilsner
Kie ❤️