Type and press Enter.

Tak for omtalen i SN

Kaffekælderen i Brogade skiftede navn i denne uge, da den genåbnede som Kies Kaffekælder. Det sker i forbindelse med, at Kie Møller har overtaget den charmerende café med terrasse lige ned til Køge Å.

– Det er en stor drøm, som går i opfyldelse, og jeg glæder mig så meget til at slå dørene op og tage imod jer alle sammen. Jeg vil både fortsætte med nogle af Susies velkendte specialiteter og samtidig lave mine egne nye. Jeg vil bestræbe mig efter, at levere det bedste bagværk og kaffe af den højeste kvalitet – akkurat ligesom I kender Kaffekælderen i forvejen, annoncerede hun til kunderne på Facebook forleden.

Kie Møller er uddannet som revisorassistent og gik egentlig med ambitioner om at blive revisor.

– Men så kom denne mulighed, fortæller hun med et smil om overtagelsen af den hyggelige café, som hun fik nøglerne til i maj og siden har brugt tiden på at male og gøre klar til første åbningsdag tirsdag 15. juni.

Kie Møller er 22 år, men hun er langt fra på bar bund, da hun allerede har en del erfaring fra branchen. Hendes forældre driver Vallø Slotskro, og her har Kie Møller også arbejdet som først opvasker og siden tjener, siden hun var 15 år.

– Og så kommer jeg selvfølgelig til at trække på mine forældrenes erfaring – det er dejligt med opbakning fra dem, lige som jeg er glad for min erfaring som revisorassistent i forhold til den økonomiske del af driften, fortæller hun.

Konceptet i Kies Kaffekælder vil være velkendt for de mange stamkunder, for meget vil være genkendeligt for dem, der har besøgt stedet tidligere.

– Susie har været sød at give nogle af sine opskrifter videre på de populære kager og bagværk, så man vil stadig kunne få kardemommeboller og cheesecake i Kaffekælderen, smiler Kie Møller, som også har flere nye tiltag på vej til menukortet.

– Der vil være noget velkendt og noget nyt, og jeg håber, at det stadig vil være et sted, hvor folk vil synes, at det er hyggeligt at være, siger hun.

Kilde: SN, Køge – 16. juni 2021 kl. 11:41. Af Martin Rasmussen martin.s.rasmussen@sn.dk / Foto: Martin Rasmussen